elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

22 octombrie 2010

Supermenajera - Rezumat

Povestea unei femei de succes, mai precis, o avocata de succes, care datorita unei mici incurcaturi ajunge sa isi doreasca sa traiasca o viata in care sa fie atat de cunoscuta. Asa ca atunci cand i se propune sa fie menajera intr-o casa, ea nu refuza oferta, crezand ca acest lucru ii va limpezi mintea. problema este ca ea nu le prea are cu treburile casnice. cu ajutorul serviciilor de livrare a mancarii ea reuseste sa tina piept pentru cateva ore cerintelor gazdelor.
Atunci apare gradinarul care isi da seama imediat ca ea nu le prea are cu gatitul si ii recomanda pe mama lui pentru a lua cateva lectii de gatit. Reuseste sa se acomodeze la noua viata.
Cand i se face propunerea sa se intoarca inapoi la firma la care lucrase, ea refuza vehement alegand slujba de menajera si totodata ramanand cu cel care o acceptase asa cum era, gradinarul.

5 comentarii:

  1. Aceasta carte are prosti, adica cuvinte porcoase pentru ca eu vreau sa o iau de la biblioteca si nu vreau sa ma fac de ras.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta carte are cuvinte porcoase? Ca eu vreau sa o iau de la biblioteca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate imi amintesc eu nu. E o carte frumoasa, o poveste de dragoste moderna, dar cu tenta de clasic. Adica preia aspecte din modernism si le imbina cu trasaturi ale clasicismului. E o carte frumoasa, mai ales pentru o adolescenta.

      Ștergere
    2. Ti-o recomand, si te astept sa-mi impartasesti parerea despre ea, eventual si cu cateva citate. Lectura placuta!

      Ștergere

Cele mai populare postari din ultima saptamana...