elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

25 aprilie 2011

Reuniunea - Rezumat

Dupa moartea Elenei, lucrurile par sa se linisteasca in Fell's Church. Nu este insa asa. Intr-o seara in care Bonnie si Meredith vor sa dea o petrecere surpriza intre fete la Caroline acasa o invita pe Sue pentru a umple golul lasat de Elena in grup. La petrecere participa si Vickey. In gluma fetele incearca sa ia legatura cu Elena. Reusesc si aceasta incearca sa le transmita un mesaj, dar din pacate acesta nu ajunge la destinatie, convorbirea findu-le interceptata de o Putere necunoscuta.
Are loc o pana de curent si in confuzia care se creaza fetele se despart. Vickey si Sue sunt cele mai ghinioniste pentru ca dau de cine nu trebuie, iar Sue este ucisa.

Dupa aceasta scena, Vickey intra intr-o depresie din care nu reuseste nimeni sa o ajute sa iasa. Bonnie il cheama pe Stefan si Demon il insoteste.
In cautarea creaturii care le face din ce in ce mai multe probleme Stefan si Demon gasesc indicii care il fac si pe Tylor complice la crima. Are loc din nefericire o alta crima. Puterea, care se dovedeste a fi Klaus, unul dintre Originali, adica cei mai vechi vampiri, o ucide pe Vickie.
Cei doi frati au o confruntare iar Demon pleaca lasandu-i pe Stefan, Matt si fete sa se descurce singuri. Aparent insa, pentru ca in confruntarea finala dintre Stefan si Klaus apare si Demon, salvandu-si fratele. Dar nu este singurul salvator. La lupta isi face aparitia si Elena sub forma de fantoma impreuna cu alte spirite. Reusesc sa-l distruga pe Klaus, iar in cele din urma Elena se intoarce, recapatandu-si corpul.

2 comentarii:

  1. Din seria Jurnalele Vampirilor fac parte, din cate stiu eu, doar cele 4 volume pe care le-am amintit si eu pe blog. Dar am citit pe net faptul ca in 2007 Lisa Jane Smith anunta o noua serie numita Jurnalele Vampirilor - Intoarcerea, care cuprinde inca 3 volume: Caderea noptii, Suflete umbra si Miezul noptii.
    Si se pare ca a semnat un contract pentru inca o serie de trei volume tot continuare a povestii Elenei si a lui Stefan, numita Vanatorii(informatii extrase de pe wikipedia).
    Personal nu dispun decat de primele 5 volume, pe ultimul inca nu l-am citit, dar am inteles ca e o mare dezamagire. Totusi cand imi voi face ceva timp il voi citi, pare sa fie interesat totusi. Am citit cateva referinte in care se spunea ca Demon ar fi personajul principal al volumului, deci actiunea se axeaza mai mult pe el... Supeer! :)

    RăspundețiȘtergere

Cele mai populare postari din ultima saptamana...