elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

4 aprilie 2011

Trezirea - Impresiile mele

Mai intai am vazut filmul, serialul "The Vampire Diaries" si m-a fascinat. Dupa aceea am cautat cartile, in cele din urma gasindu-le m-am gandit sa le citesc. Ce pot spune despre ele? Ca sunt destul de bine scrise. Pentru genu' acesta de lectura (sf) sunt chiar bune si vi le recomand. Va astept cu parerile voastre legate de seria aceasta. Sunt patru volume in seria Jurnalele vampirilor. Intre film si carti e o mare diferenta, parca ar fi o cu totul alta poveste. Cu toate acestea au puncte comune si sunt captivante amandoua si cartile si filmul. Lectura si vizionare placuta!

2 comentarii:

  1. Am citit si eu cartea , sincer nu prea ma fascinat ..se aseamana un pic cu twilight ( unele scene de acolo chiar sunt asemanatoare cu twilight , mi sa parut genul de carte rupta dintr-un film , adica Elena e genu pe fata frumoasa , cumoscuta si cam toata lumea ii canta in strune (in comparatie cu Bella care era genu de fata comuna fara nici un interes) .Cartea asta mi sa parut fara "sare si piper"Acum am inceput lupta sper sa fie mai interesanta decat trezirea.

    RăspundețiȘtergere
  2. E adevarat, fata de alte carti de acest gen este cam nepiperata. Dar din toate cele 4 volume a primei parti din Jurnalele Vampirilor poti lega o poveste.

    RăspundețiȘtergere

Cele mai populare postari din ultima saptamana...