elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

10 septembrie 2011

Soarele de la miezul noptii - Rezumat

Noua fata aparuta in micul orasel Forks reprezinta pentru Edward mai mult decat o simpla fiinta. Ea reprezinta pentru el o delicatesa, daca ar fi sa catalogam sangele. Cu toate ca-si doreste foarte mult sa o omoare si sa-i bea sangele, el se abtine. Ia aceasta decizie inainte de a stii ca Bella avea sa devina pentru el cea mai draga fiinta.
Nu avusese niciodata in viata lui o iubita, asta pentru ca nu se simtise atras de nimeni pana atunci. Desi stie ca sunt sanse foarte mici ca o relatie intre un vampir si un om sa reziste, nu poate sta departe de ea.

Ea reprezinta pentru el un nou motiv pentru care isi doreste sa traiasca. Viata aceasta de vampir nu-i aduce lui Edward niciun beneficiu. Degeaba avea o eternitate in fata daca nu avea cu cine s-o imparta.
Initial o indeparteaza pe Bella din calea lui, stiind ca el e practic un pericol mare pentru ea, dar isi da seama ca nu ar fi singurul pericol din viata ei si hotareste sa o protejeze. O scapa dintr-un accident intr-un mod care i se pare suspicios Bellei ceea ce o va face in cele din urma sa-si puna intrebari despre existenta lui. Stie ca ceva nu e in regula cu el, dar nu stie ce anume.
Ii este dat sa afle care este adevarul despre Edward. Afla secretul despre "cei reci" dar asta pare sa n-o sperie. Ii ofera lui Edward foarte mare incredere si are dreptate in aceasta privinta.

Acestea sunt primele 10 capitole ale acestei carti, din cate am inteles nu este terminata. Atunci cand va fi voi citi si urmatoarele capitole si voi reveni asupra rezumatului.

3 comentarii:

  1. nu inteleg dc a mai scris cartea asta , am citit-o si eu si mi sa parut pierdere de timp , in mare parte stiam cam ce crede el despe ea si povestea in sine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da este adevarat... Nu stiu ce sa zic. Mi-a placut totusi sa "recitesc" povestea din punctul de vedere al lui Edward, avand in vedere ca imi place mult stilul in care scrie Stephenie Meyer.

    RăspundețiȘtergere

Cele mai populare postari din ultima saptamana...