elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

14 iunie 2012

Lista cartilor publicate pe Sheherezada-Stories part 3

Castelul palarierului
Glasul de otel
Dama cu camelii
Copiii capitanului Grant
20.000 de leghe sub mari

O călătorie spre centrul Pământului
Ocolul Pământului în 80 de zile
Hector Servadac
Căpitan la cincisprezece ani
Castelul din Carpaţi
Castelana din Shenstone
Ochi albastri, parul negru
Soarele de la miezul noptii
Sfarsitul copilariei
Calatoriile lui Guliver
Manusa de otel
The outsiders
O plimbare de neuitat
Domnul Vucea 
Fratii Karamazov vol 1
La tiganci
Confruntarea
One day
Un medic de tara 
Nopti albe
Prada
Iodlerele haului
Omul care rade 
Aventurile lui Theodore
Fratii Karamazov vol II - Rezumat



Dragii mei,

S-au implinit, se pare, de la "nasterea" acestul blogulet 3 ani. Din punctul meu de vedere au fost ani frumosi, ani in care am citit nu numai pentru placerea pe care mi-o ofereau cartile respective, ci si insufletita de gandul ca poate voi face o bucurie cuiva impartasindu-mi parerea legata de aceste carti cu el.
Ma bucur ca mi-ati fost alaturi si inca imi sunteti, intr-un numar destul de mare (la inceput ma temeam ca voi avea maxim un vizitator pe luna :)) ), desi nu am mai tinut pasul in ceea ce priveste numarul de carti citite si povestite.
Pe langa a citi, anul acesta am avut si o licenta de sustinut, si bineinteles interviuri pentru angajare.Am reusit aproape tot ce mi-am propus pana acum, asa ca vreau sa-mi propun sa mai tin blogul acesta inca un an :)
Desi cu 40% mai putine carti citite ca pana acum (30 fata de 50 anii trecuti, scadere drastica mai ales pe ultima perioada de vreme), am reusit sa fac blogul sa mearga mai departe, de fapt nu eu, ci voi. Probabil fara voi as fi renuntat de mult!

Tin sa va multumesc si sper sa nu va dezamagesc.Va astept cu drag comentariile in legatura cu postarile si opiniile legate de eventualele imbunatatiri pe care le-as putea aduce blogului.

Cu mult drag,
       Sheherezada :*


Un comentariu:

  1. frumos blogul.....va recomand "Gulagul" lui Soljenitin si Oliver Twist ,iar din domeniu religios "Viata si lucrarile Parintelui Serafim "

    RăspundețiȘtergere

Cele mai populare postari din ultima saptamana...