elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

29 octombrie 2010

Belele si ghinioane - Rezumat

Personajul principal, Jack Reacher, este prezent și în alte romane cu același subiect, adică foști luptători în armata americană care ajung la capătul unor întâmplări ce implică crime, arme de distrugere, mistere și bineînțeles belele, să scape lumea de atacuri teroriste.
Personajul lui Child este un comandant de echipă de astfel de luptători formată din 8 persoane, șase bărbați și două doamne, care au lucrat împreună timp de foarte mulți ani. Această unitate militară se va destrăma, membrii ei vor pierde legătura ani de zile dar aflarea veștii morții unuia dintre ei va declanșa întreaga acțiune a romanului.

Jack Reacher personajul principal este un tip solitar, dur, foarte masculin dar și cu o înclinație deosebită pentru numere și calcule ceea ce face din personaj nu doar un bărbat care știe să se bată foarte bine dar și unul care gândește destul de bine, după cum mărturisește chiar autorul romanului. Reacher va fi de altfel antrenat într-o acțiune de salvare alături de o parte a fostei sale echipe de elită, datorită unui mesaj codat format din cifre trimis de o fostă colegă din armată. Împreună vor descoperi cum au dispărut o parte din camarazii lor și vor împiedica producerea unei catastrof umane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai populare postari din ultima saptamana...