elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

2 septembrie 2010

Pricini de iubire - Rezumat

Volumul "Pricini de iubire" contine 3 povestiri as putea spune adevarate sau cel putin credibile despre iubirile care pot aparea in viata fiecarui om. In prima povestire este tratata iubirea aceea care apare mai devreme, in adolescenta sau in facultate, cand suntem indemnati de curiozitate sa ne intemeiem o familie. Simtim iubirea care ne inunda sufletul si ne dorim persoana aceea langa noi jurand ca va fi pentru tot restul vietii.
Bineinteles ca dupa putin timp apare si un copil in viata cuplului. Sotia ocupata mai mult cu treburile casnice si cu educatia copilului, il cam neglijeaza pe sot si chiar pe sine. Sotul bineinteles nu mai simte atractie fata de cea care credea ca va fi a lui pentru totdeauna si cade in bratele altei femei.
A doua povestire ilustreaza viata unui barbat divortat care isi gaseste jumatatea pentru a doua oara, sau mai bine zis mai tarziu. Dar bineinteles ca relatia scartaie si ajung la despartire pentru ca rutina care intervine aproape in orice cuplu nu este tratata la timp.
A treia povestire ilustreaza viata unui barbat care isi pierde doua iubiri si ii ramane sa spere in cea de-a treia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai populare postari din ultima saptamana...