2 martie 2010

Conspiratia - Rezumatul romanului


Când un satelit NASA face o descoperire ciudată într-un gheţar din Arctica, agenţia îsi proclamă mult aşteptata şi absolut necesara victorie – o victorie cu profunde implicaţii politice, căci Statele Unite ale Americii sunt în plină campanie electorală.
Dacă această descoperire va fi confirmată, ea va schimba cursul istoriei, căci tot ceea ce ştiam despre apariţia noastră în univers este o mare minciună, iar implicaţiile sunt de neimaginat.

Pentru a verifica autenticitatea acestei extraordinare descoperiri, Casa Alba trimite la faţa locului specialişti de renume, printre care şi Rachel Sexton, fiica adversarului politic al actualului preşedinte, şi celebrul om de ştiinţa şi vedetă de televiziune Michael Tolland.
Însă ceea ce descoperă ei întrece orice aşteptare.
Cu o echipă de asasini pe urmele lor, cei doi urmează să afle un lucru tulburator: că adevărul poate fi cea mai teribila descoperire.

2 comentarii:

  1. de departe cea mai buna, n-o poti lasa din mana

    RăspundețiȘtergere
  2. o lectura incandescenta, am parcurs-o dintr-o rasuflare... alerta, impetuoasa, cu actiune exploziva, rasturnari de situatie si o intriga senzationala. recomand tuturor pasionatilor de thrillere. o carte care se situeaza pe podium in topul lucrarilor de gen.

    RăspundețiȘtergere

Cele mai populare postari din ultima saptamana...