elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

14 noiembrie 2011

Confruntarea - Impresiile mele

Este o carte buna in ceea ce priveste actiunea. E comerciala, dar nu as putea spune ca prin scenele amoroase picante ar avea de castigat prea multi cititori.
Cartile Sandrei Brown sunt intr-adevar best-seller-uri, dar asta nu inseamna ca sunt si apreciate de adevaratii critici sau cititori, care au citit la viata lor si alti autori. Zilele trecute a trebuit sa astept intr-o sala ceva mai mult si atunci m-am dus pana la chiscul de ziare din colt sa iau o carte, dar din pacate era singura carte pe care puteam s-o iau, restul erau fie carti deja citite, fie carti in mai multe volume. Asa ca asta a fost singura alegere, acum nu incerc sa ma scuz :)) pt ca actiunea cartii te tine in priza, dar sfarsitul m-a dezamagit foarte tare.. putea sa lipseasca si poate as fi ramas cu o impresie mai buna. NU pot, chiar nu pot s-o recomand, dar daca sunteti majori si nu aveti nimic altceva la indemana(sunt multe alte carti mult mai bune ca asta) puteti sa va delectati cateva ore in compania acestei carti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai populare postari din ultima saptamana...