elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

5 decembrie 2009

Cei mai nemilosi kilometri - Citate


"Stim ca pana si un avion obisnuit poate parcurge 100 de kilometri intr-o ora si stim ca un caine nu poate. Avantajul cainelui in fata avionului este acela ca un caine nu stie nimic despre orizont, vizibilitate, temperaturi, motorina- stie doar sa se supuna vocii stapanului si sa marsaluiasca. Avionul functioneaza cand poate, dar cainele, se pare ca functioneaza indiferent daca poate sau nu. Ne scoatem palaria in fata cainelui..."


"Un bun caine conducator este creierul echipajului. El (sau ea) e cel mai inteligent caine din canisa stapanului si totodata unul dintre cei mai rapizi si mai muncitori. Cainele conducator da tonul. Are puterea de a demoraliza echipajul, lasand hamul sa atarne, lax, sau sa-l inspire tragand cu putere, constant, pentru a traversa o portiune periculoasa de drum..."

"Stiinta a creat antitoxina care se afla azi in Nome, dar stiinta nu a putut-o duce acolo... Alte motoare pot sa inghete, dar cel mai vechi dintre toate, inima, al carei combustibil e sangele si a carei scanteie e curajul, nu se opreste decat o singura data".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai populare postari din ultima saptamana...