elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

15 aprilie 2011

Simbolul pierdut - Rezumat

Acţiunea cărţii, desfăşurată în încăperile, tunelurile şi templele secrete din Washington, D.C., se îndreaptă într-un ritm ameţitor spre un final cu totul surprinzător.
În deschiderea romanului, profesorul Robert Langdon este chemat pe neaşteptate să ţină o prelegere în clădirea Capitoliului din Washington. Însă la câteva minute de la sosirea lui, seara capătă o turnură bizară, când este descoperită mâna secţionată a mentorului lui Langdon, Peter Solomon, un important mason şi filantrop. Langdon recunoaşte în simbolurile masonice de pe mână o invitaţie antică, menită să-l poarte pe cel care o primeşte în lumea demult pierdută a înţelepciunii ezoterice.

Realizând că singura speranţă de a-l salva pe Peter este să accepte acea invitaţie mistică, Langdon porneşte pe calea pe care aceasta i-o indică şi pătrunde astfel într-o lume ascunsă a secretelor masonice, a unei istorii neştiute, în locuri niciodată văzute – toate acestea conducându-l spre un adevăr inimaginabil.
Aşa cum întreaga lume a descoperit în Codul lui da Vinci şi în Îngeri şi demoni, în romanele lui Dan Brown se întreţes istorii ascunse, simboluri tainice şi coduri enigmatice, iar în Simbolul pierdut autorul îl provoacă din nou pe cititor cu o poveste inteligentă şi alertă, care oferă surprize la fiecare pagină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai populare postari din ultima saptamana...