elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

6 aprilie 2011

Trezirea - Rezumat

Blonda cu ochii albastrii, Elena este cea mai frumoasa si populara fata din liceu, de aceea ea este obisnuita ca toata atentia sa i se ofere ei. In momentul inc are un nou baiat isi face aparitia la liceul ei fara ca el sa-i acorde atentia cuvenita, ea incepe o lupta de cucerire.
Nu dureaza prea mult, pentru ca intr-una dintre zile, chiar de un bal, Stefan (baiatul cel nou) o scapa din mainile lui Tylor. Din acel moment nu mai incape indoiala ca el o place. Elenei ii se dezvaluie mai mult de atat. Ea afla ca Stefan este de fapt un vampir. Afla cum fusese el transformat de catre o fata de care fusese indragostit, dar pe care nu putuse sa o aiba datorita rivalitatii dintre el si fratele lui.
In micul orasel in care are loc povestea, au loc cateva crime. Initial este acuzat Stefan.

Elena afla fara sa vrea ca cel care comisese crimele era fratele lui Stefan, Demon. Acesta pare sa o urmareasca pe aceasta la fiecare pas.
Stefan este de negasit si atunci cei din oras il incrimineaza pe acesta de crimele comise. Elena era singura care stia adevarul si incearca sa-l convinga pe Demon sa-l lase in pace pe Stefan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai populare postari din ultima saptamana...