elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

2 august 2019

Scoala de afaceri - Citate

"Cea mai bună cale de a deveni bogat este să înveți singur și să îi înveți și pe alții cum să devină proprietarii unor afaceri... în loc să îi înveți să fie angajați loiali ce lucrează pentru cei bogați."
"Aș prefera să lucrez alături de cei care doresc să îi ajute pe alții să își atingă scopurile financiare și visurile fără a răni pe nimeni."
"Întrebarea pe care ar trebui să v-o adresați: Compania în care lucrez și oamenii cu care îmi petrec timpul sunt dedicați îmbogățirii mele? Sau ma degrabă interesați ca eu să continui să lucrez din greu?"
"Învață cum să faci banii să lucreze pentru tine, în loc să lucrezi tu pentru bani."
"Întrebarea nu este cât câștigi acum. Întrebarea corectă este: Te pregătește slujba ta curentă să câștigi un milion de dolari sau mai mult? Dacă, poate ar fi cazul să încerci să obții o educație mai bună."
"Datoria d-voastră este să-i faceți pe alții să vă semene întocmai."
"Oamenii de succes învață să își depășească temerile și nu se lasă dominați de ele. Cu cât risc mai mult să fiu respins, cu atât mai tare îmi cresc șansele să fiu acceptat."
"Atunci când dezvolți o afacere, talentele de conducere sunt o necesitate."
"Averea reprezintă abilitatea de a supraviețui un număr mare de zile de acum înainte."
"În lumea reală inteligența emoțională este mai importantă decât inteligența mentală dacă doriți să vă îmbogățiți."
"Începeți prin a demara o afacere, re-investiți apoi în afacerea respectivă și abia în a treia și ultima etapă cumpărați proprietăți imobiliare."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai populare postari din ultima saptamana...