elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

24 ianuarie 2010

Luna noua - Rezumatul romanului

Povestea celor doi indragostiti continua. La ziua de nastere a Bellei, Edward isi da seama ca ea nu e in siguranta in familia lui, asa ca hotaraste sa plece din oras. Ramasa singura, Bella isi gaseste alinare in bratele lui Jacob, un pusti din rezervatia La Push. Datorita faptului ca incepe sa aiba anumite viziuni cu Edward atunci cand facea lucruri riscante, incepe sa faca din ce in ce mai multe. Ajungand ca la un moment dat sa sara de pe o stanca in mare. Alice are o viziune cu ea si astfel Edward afla si e distrus, dorindu-si moartea.

Victoria incearca sa puna mana pe Bella, insa aceasta face rost de noi prieteni, acestia fiind varcolacii, care erau dusmani ai vampirilor. Unul dintre ei este chiar Jacob.
Edward hotaraste sa se sinucida si este salvat in ultimul moment de catre Bella. Volturi, cea mai vechi familie de vampiri, devin dusmanii Bellei, datorita faptului ca ea este om si le cunoaste secretul. Acum Bellei nu-i mai ramane alta sansa de a supravietui decat sa devina la randul ei un vampir si asta cat mai curand posibil.
Cu Victoria si Volturi pe urmele ei, Bella nu are prea multe sanse de supravietuire, asa ca ii cere lui Edward sa o transforme, acesta insa ii pune o conditie: de a se casatori cu el inainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai populare postari din ultima saptamana...