elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

10 septembrie 2011

Noua infatisare a CISSmarket.ro

Cu ajutorul CISSmarket.ro va puteti cumpara produse CISS
Sistemul CISS (sistem de alimentare continua cu cerneala) reprezinta o alternativa foarte buna pentru tiparirea alb-negru si color, deoarece aduce utilizatorului multiple avantaje:
- reduce costurile de imprimare cu pana la 95% datorita costului foarte mic al cernelurilor folosite, comparativ cu cartusele obisnuite si chiar cu refill-urile
este practic deoarece reincarcarea rezervoarelor externe se face foarte simplu, evitandu-se problemele specifice refill-urilor clasice (scurgeri, defectiuni, nevoia de a apela la un centru specializat)
- fara compromisuri privind calitatea pentru ca imprimarea este similara cu cea obtinuta folosind cartusele obisnuite
Sistemul CISS (cunoscut si sub denumirea de CIS, continuous ink supply system) este folosit la imprimantele inkjet. El alimenteaza cu cerneala un tip special de cartus permanent, printr-un sistem de capilare (furtunase) conectate la rezervoare externe. Cartusele nu se usuca niciodata si nu trebuie inlocuite. In schimb, trebuie sa adaugati cerneala in rezervoarele exterioare, atunci cand acestea sunt aproape goale.
Sistemele de alimentare continua cu cerneala (CISS) economisesc banii care altfel ar fi cheltuiti pe cartuse de cerneala scumpe si care deseori trebuie aruncate cat timp inca mai contin cerneala. La achizitie, CISS-ul se livreaza plin cu cerneala (cca. 100ml pentru fiecare culoare) iar ulterior cerneala se cumpara separat pentru fiecare culoare, in recipienti de 100ml. Astfel, cerneala cumparata este mult mai economica si puteti fi sigur ca o veti folosi pe toata.
Au o scara de livrare destul de raspandita, produsele putand fi livrate oriunde in Uniunea Europeana.
Produsele CISS sunt produse de buna calitate si fiabile. Toate sistemele CISS sunt garantate de producatori, acesta reprezentand un plus.
Printre produsele pe care le puteti gasi pe acest site se numara: Cartuse reincarcabile, imprimante, cerneala si hartie de fotografii.
Produsele se livreaza in toata tara, in doar 48 de ore. Producatorii ofera posibilitatea de a va livra produsele acasa, sau vi le puteti ridica chiar dumneavoastra de la Showroom-ul din Bucuresti(adresa showroom-ului este : Str. Dr. Joseph Lister, nr. 25, sector 5, Bucuresti) .
CISS ofera produse pentru patru mari producatori de imprimante si anume : Epson, HP, Canon si Brother.
Sper ca informatiile aduse de mine va vor fi folositoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai populare postari din ultima saptamana...