elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

16 martie 2011

ILoveHandmade.ro

Recent am descoperit un blog despre handmade din Romania. Cei care se ocupa de el chiar fac treaba buna prin promovarea produselor lucrate manual. Iti ofera sfaturi si indicatii putand sa-ti confectionezi singur acasa propriile creatii de exemplu o geanta de vara, o rochita de primavara sau martisoare ca tot suntem in luna martisorului.Ofera informatii despre diverse targuri de handmade si este cotat ca cel mai citit si apreciat blog de genul acesta, numeroase companii multinationale s-au implicat alaturi de ILoveHandmade.ro in comunitatea artizanilor din Romania. De asemenea se ocupa si cu organizarea unor concursuri .

Este un blog interesant si merita o vizita zilnica. ILoveHandmade.ro promoveaza artizanii si creatorii handmade din Romania.
Au avut ideea extraordinara de a-i pune in legatura pe creatorii de handmade cu anumite companii care au nevoie de produse realizate manual pentru diverse evenimente de afaceri, cadouri sau oferte speciale. Cand o companie ii contacteaza si le cere anumite produse, ILoveHandmade.ro ii pune in legatura cu diversi artisti.

2 comentarii:

  1. este bine ca cei ce realizeaza manual produsele au un mijloc de promovare, produsele lor sunt cu adevarat frumoase

    RăspundețiȘtergere
  2. aceste produse ar merita cu adevarat calificativul de produse "de calitate"... dupa parerea mea.

    RăspundețiȘtergere

Cele mai populare postari din ultima saptamana...