elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

10 mai 2011

Povestea lui Alan: Calul salbatic - Rezumat

Alan Cassidy, un tanar amorezat de Jade Levinson, traieste marea lui iubire alaturi de ea. Fericirea lui este imensa, sau cel putin asa crede el.
Realizeaza faptul acesta si isi ia inima in dinti, iar intr-una dintre zile o cere in casatorie.
Raspunsul ei avea sa-l socheze multi ani dupa aceea. Venise la acea ultima intalnire cu ea pregatit si pentru un eventual refuz. Insa i-a fost dat sa indure mai mult de atat. Jade nu numai ca l-a refuzat, dar i-a dat si nefericita veste ca acceptase cererea altuia cu care se vedea de doua luni, in ciuda faptului ca relatia lor dura de cativa ani.

Trecand prin drama aceasta, Alan nu mai are asa de usor incredere in nimeni. Dar intr-o buna zi o intalneste pe Meghan, o vecina, cu care el isi petrecea mult timp impreuna. Careia ii imprumuta zahar si umarul atunci cand ea varsa o lacrima. Fara sa fie constient de faptul ca ea ar putea fi aleasa inimii lui, el o sfatuieste in multe privinte. La un moment dat isi da seama ca ceea ce simte pentru ea poate fi mai mult de atat si hotareste sa se intalneasca cu ea. Astfel, Calul salbatic din el se dezlantuie castigandu-si din nou libertatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai populare postari din ultima saptamana...