elefant.ro

Postare prezentată

Invitatie la vals - Citate

"Nu mai am putere sa vreau." "Se sinucide cineva ajuns în vîrful piramidei sociale dupa ce a gasit cheia care descuie usa t...

30 iunie 2009

Mara - In 25 de cuvinte

"O femeie care ar putea fii luata ca exemplu de multi barbati! Trece peste ce-i ofera viata chiar daca ii este greu si le asigura copiilor ei un viitor bun."

4 comentarii:

  1. SUPER TARE CITATUL DE MAI SUS.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e un citat. E o scurta prezentare a romanului, dar ma bucur ca-ti place. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca nu toti barbatii sunt la fel !!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si cum am ajuns la concluzia asta?
    Sau care ar fi fost afirmatia initiala? Nu am afirmat ca barbatii nu ar fi in stare sa aiba grija de copii lor, am spus doar ca Mara e un exemplu de persoana tare care trece prin multe momente dificile de una singura si reuseste sa agoniseasca din putinul pe care in castiga , pentru viitorul copiilor ei, sau cel putin asta vroiam sa se inteleaga. Cand am citit cartea mi-am imaginat-o pe Mara ca fiind varianta feminina a tatalui meu, care din putinul pe care reusea sa-l castige a realizat foarte multe pentru copiii lui. Deci sunt perfect de acord cu tine aici, nu toti barbatii sunt slabi de ingeri si fug de responsabilitatea de a fi parinte. Poti sa vii sa ma completezi daca nu esti de acord, sau ai alte idei.

    RăspundețiȘtergere

Cele mai populare postari din ultima saptamana...